fbpx
085-0470328 info@buro366.nl

Over buro366

Groei door balans.

Hoe is Buro366 ontstaan?

“Groei door balans”. Afgelopen jaar heb ik dit inzicht gekregen. Ik was altijd druk en bezig alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Te weinig tijd voor mijn gezin, mezelf en mijn familie. Zelf wist ik het wel, maar ik kon er niet aan toegeven. Altijd maar doorzetten en er staan voor mijn team. Het beste voor de klanten willen en de beste resultaten willen halen met het team. Anderen coachen, terwijl ik zelf behoefte had aan een moment van reflectie.

Ik was mezelf compleet vergeten. Het is tijd om het anders te gaan doen. Nu ga ik op mijn manier en vanuit mijn eigen visie beslissingen maken en de koers bepalen. De ideeën blijven stromen. Ik maak een plan voor het ontzorgen van ondernemers. Buro366 is ontstaan!

Passie voor coachen en verbinden

“Ik gun iedere ondernemer meer balans in zijn leven en een kans om écht te groeien; persoonlijk en zakelijk”.

Door mijn jarenlange werkervaring in onder meer de toeristische en recreatieve branche weet ik als geen ander hoe belangrijk klantvriendelijkheid is. Gaandeweg is ook mijn passie voor coaching ontstaan: kennis overdragen, andere mensen zien groeien en samen mooie resultaten behalen. Het is mijn passie om de juiste Virtual Assistant aan jou te koppelen en mee te denken over de strategie van jouw bedrijf. Dat geeft mij voldoening!

 José            

Benieuwd wat Buro366 voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op.